Medier og kommunikation

Vi hjælper dig med at levere en medie- og kommunikationsløsning til din kunde, som opfylder behovene – og mere til

Uanset miljø og behov har vi løsningerne

I Ingram Micro har du en partner, som forstår din kundes behov. Vi er størst i branchen inden for Digital Signage og har meget lang erfaring med at bygge kundespecifikke kommunikationsløsninger i alle typer miljøer. Vores forhandleres kunder finder du inden for alt fra sygehusmiljøer til bynet, hoteller, skibe, butikker, benzintanke mv.

Takket være vores erfaring og brede ekspertise kan vi tilbyde energieffektive og omkostningseffektive løsninger, uanset hvilke produkter der skal indgå. Hvis produkterne ikke findes i vores sortiment, har vi et bredt udvalg af leverandører, vi samarbejder med. Vi sammensætter tilbuddet på baggrund af din kundes faktiske behov og ikke ud fra, hvad kunden tror, der er behov for.

Kontakta os

Digital Signage

Reklame og profilering i indendørs- eller udendørsmiljøer. Digital Signage formidler oplevelser af lyd, billeder og film i alle miljøer. Løsninger baseret på digitale displays er den nye måde at annoncere og integrere med sociale medier på ved hjælp af oplysninger, der er hentet direkte fra websteder.

Kommunikation

Ingram Micro tilbyder kommunikation og IoT-komponenter lige fra komplette UCC-løsninger til sensorer, gateways, cloudplatforme, kameraer, sikkerhed m.m. Løsningerne bygger på producenternes gennemprøvede løsninger og kan bruges inden for de fleste brancher. Vi leverer løsninger til fremstillingsindustrien, detailhandlen, hotel- og transportbranchen samt større løsninger til intelligente bygninger og byer.

Konfiguration

Vi tilbyder kundetilpassede konfigurationer, DOA-test, registrering af garantier og andre specialopgaver, som sikrer, at jeres leverance bliver unik.

Levering

Vores team ved, hvor vigtigt det er at levere de rette produkter på det rette sted og på præcis det rette tidspunkt. Vi kan levere i et specifikt tidsrum for at sikre installationerne, vi kan foretage test, som sikrer leverancens kvalitet, og vi kan opfylde specifikke krav til emballagen.

Produkter

For os handler det ikke om de enkelte produkter, tjenester eller teknologier. Vi ser flere teknologier, produkter, tjenester og standarder, som er integreret omkring en specifik løsning. Takket være gode leverandørrelationer og viden leverer vi hurtige svar og løsninger, som opfylder din kundes specifikke krav.

Nogle af vores tilfredse kunder

Varemærker

Kontakta os

Göran Briland

Kommunikation

Peter Lundin

Affärsområdesansvarig

Peter Nihlmar

KAM