CloudBlue

Accelerate your anything-as-a-service business

Vi hjælper dig på rejsen mod skyen og den digitale transformation

Efter flere år med investeringer og opkøb har vi skabt CloudBlue med det formål at opbygge verdens eneste digitale platform i stor skala med et økosystem af leverandører og gennemprøvede services, der har plads til at vokse uendeligt. Resultatet er en af verdens største cloudplatforme, som hjælper kunderne med at effektivisere deres forretning i skyen, spare tid og penge samt revolutionere deres virksomhed med et snuptag. Ingram Micro Cloud har som mål at hjælpe kunderne på deres rejse mod skyen og den digitale transformation.

For at opnå succes og vækst i den digitale verden og på markedet for tjenester skal virksomhederne være kloge, lydhøre og effektive i deres måde at levere services på. CloudBlue er her for at hjælpe med det. Vores digitale platform leverer “end-to-end-services”, som indrettes efter, hvordan vores partnere tilpasser sig, konkurrerer og vokser.

Kontakta os

Kom i gang med at sælge mere end 200 cloudservices direkte via en indbygget markedsplads

Effektiviser livscyklussen for abonnementer

Håndter provision, fakturering, kanalsalg og abonnementer med systemkompatibilitet i stor skala

CloudBlue

CloudBlue er en modulopbygget, skalerbar og sikker platform, som muliggør rentabel levering af tjenester, inklusive opstart, automatisering, distribution, go-to-market og support.

Det komplette og nøglefærdige system kan udfylde eventuelle huller i eksisterende systemer eller erstatte eksisterende platforme til bestilling, servicekatalog, fakturering, provision og driftsstyring og er samtidig nemt at integrere med jeres back office-system.

LÆS MERE

Marketplace

Gennem Ingram Micro Cloud Marketplace kan vores forhandlere desuden nemt håndtere, administrere og sælge hele vores sortiment af cloudtjenester og cloudløsninger til deres kunder. Ingram Micro Cloud Marketplace har tilpassede funktioner, som fungerer lige godt på alle typer enheder: stationær computer, tablet eller smartphone.

LÆS MERE

Services

Er du klar til at satse på en konkurrencefordel? Med CloudBlues gennemprøvede supporttjenester inden for “go-to-market” er du fuldt dækket ind. Nu kan du sætte tilbuddene i gang hurtigere og levere tjenester mere effektivt, samtidig med at du udfylder huller inden for ledelse og support, hvilket skaber en gnidningsløs kundeoplevelse.

LÆS MERE

Kontakta os

Hvis du har spørgsmål om CloudBlue og om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din forretning i skyen, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare din e-mail!

Tony Ärlestål

Sales Specialist

Mauro Pimentel

Solutions Architect