Tredjepartslogistik

Vi er logistikpartneren, som vokser sammen med vores kunder

Når I ønsker at forbedre kundeoplevelsen på langt sigt

Vores erfaring inden for e-handelslogistik i almindelighed og beklædningsindustrien i særdeleshed går mange år tilbage. Med vores globale spredning kan vi hjælpe jer med at nå ud til nye markeder, og vi har den finansielle styrke til at kunne investere sammen med jer.

Ingram Micros organisation er gennemsyret af en “hands-on”-mentalitet med fokus på altid at finde nye løsninger. Vi har skalerbare og fleksible løsninger og arbejder altid for at forbedre kundeoplevelsen på langt sigt.

Kontakta os

Lagerføring og levering

Ingram Micro arbejder med tilpasningsbare lagre for at gøre det muligt at skabe individuelle løsninger, når det gælder plukning, pakning og fragt, til e-handel med alle typer produkter. Vi har styr på integration af it-systemer og tilbyder omfattende rapporteringsværktøjer.

Returhåndtering

Vi har stor erfaring med at vurdere returnerede produkter samt renovere eller reparere dem efter behov. Gennem et internationalt netværk, som dækker størstedelen af Europa, kan vi tilbyde markedets mest omkostningseffektive løsning inden for returhåndtering. Takket være hurtig håndtering kan vi gennemføre hurtig tilbagebetaling og dermed sikre jeres kundes loyalitet.

Transport

Vi har forbindelse til mere end 50 nationale og internationale transportnetværk samt et stærkt samarbejde med veletablerede kontakter. Det giver os mulighed for at tilbyde forskellige løsninger baseret på behov og sene lukketider.

Vores samarbejdspartnere

Kontakta os

Joakim Samuelsson

Dir, Commerce & Lifecycle Services Nordics

Thomas Rosborg

Business Manager Commerce & Lifecycle Services Nordics